Allview V1 Viper E primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop; iată cum se poate instala pachetul software

1.151 ori
<b>Allview V1 Viper E primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop; iată cum se poate instala pachetul software</b>Dacă vă numărați printre posesorii unui smartphone Allview V1 Viper E, atunci astăzi este o zi fericită pentru voi. Și asta tocmai datorită faptului că firma brașoveană a făcut disponibil pachetul software pentru actualizarea la Android 5.0...

Dacă vă numărați printre posesorii unui smartphone Allview V1 Viper E, atunci astăzi este o zi fericită pentru voi. Și asta tocmai datorită faptului că firma brașoveană a făcut disponibil pachetul software pentru actualizarea la Android 5.0 Lollipop, sistem de operare ce ne aduce atât un design schimbat, cât și modificări pe partea de performanță.

Aflați că actualizarea se va realiza manual urmând pașii de pe site-ul Allview ce pot fi regăsiți chiar aici în cadrul secțiunii Descărcări. Printre avantajele oferite de Lollipop se numără iconițele în stil Material Design, implementarea aplicațiilor Charm Cam, Chameleon, dar și a modului Super Power Saving de economisire a energiei.

De asemenea, în meniul de setări vom regăsi acum detalii despre timpul de încărcare rămas, dar și despre durata de timp până când acumulatorul nostru se va descărca. După cum știți, Allview V1 Viper E, este un smartphone dual-SIM cu display IPS de 4.5 inch, procesor quad-core 1 GB RAM și cameră foto de 8 megapixeli cu senzor OmniVision.

Acest model costă doar 549 lei pe site-ul Allview.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×