Iată ce reduceri ne-a pregătit eMAG pentru deschiderea Apple Shop; iPhone 6 va costa 2.499 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.967 ori
<b>Iată ce reduceri ne-a pregătit eMAG pentru deschiderea Apple Shop; iPhone 6 va costa 2.499 lei</b>Săptăm&acirc;na aceasta eMAG ne-a pregătit o mare lansare, &icirc;n special pentru publicul ce admiră device-urile Apple. Mai precis, pe data de 18 septembrie se va deschide oficial Apple Shop, un magazin situat &icirc;n cadrul showroom-ului eMAG din...

Săptămâna aceasta eMAG ne-a pregătit o mare lansare, în special pentru publicul ce admiră device-urile Apple. Mai precis, pe data de 18 septembrie se va deschide oficial Apple Shop, un magazin situat în cadrul showroom-ului eMAG din Crângași, București. Cu ocazia aceasta, clienții ce vor ajunge în Apple Shop vineri vor beneficia de reduceri importante la iDevice-uri.

Printre produsele aflate în prim-plan se află iPhone 6 în varianta cu 16 GB de stocare, disponibil pe negru sau auriu la un preț de 2.499 lei (preț vechi - 3.299 lei). De menționat faptul că telefonul este disponibil doar la fața locului și nu online, doritorii având și posibilitatea de achiziție a produsului prin 20 rate fără dobândă.

iPhone 6

iPad Air 2 în versiunea WiFi cu 16 GB memorie internă va primi la rândul său o reducere de 23%, noul preț fiind de 1849 lei. În cazul în care vă întrebați care este diferența dintre acest Apple Shop și magazinele de tip premium reseller, răspunsul este unul simplu! Magazinul ce va fi deschis de eMAG e magazin realizat de Apple, angajații fiind de asemenea instruiți de către compania din Cupertino.

iPad Air 2

Vom reveni totuși în cursul zilei de mâine cu detalii direct de la evenimentul de presă programat de către eMAG, până atunci vă punem la dispozițe lista reducerilor, ce o puteți accesa de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×