LG postează un teaser pentru un phablet midrange numit "Class", care se lansează pe 21 septembrie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.013 ori
<b>LG postează un teaser pentru un phablet midrange numit "Class", care se lansează pe 21 septembrie</b>&Icirc;n vreme ce aşteptăm debutul lui LG Nexus 2015, dar şi al aşa numitului LG G4 Note/Pro, se pare că sud coreenii pregătesc &icirc;ncă o lansare, de această dată pentru un model de phablet midrange. Deocamdată LG a postat un teaser &icirc;n...

În vreme ce aşteptăm debutul lui LG Nexus 2015, dar şi al aşa numitului LG G4 Note/Pro, se pare că sud coreenii pregătesc încă o lansare, de această dată pentru un model de phablet midrange. Deocamdată LG a postat un teaser în care promite "ceva nou" pentru data de 21 septembrie.

Nu avem detalii despre device sau un nume oficial, dar zvonacul @OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) ar fi aflat că nou venitul va fi numit LG Class. El va integra butoane de volum în spate, împreună cu butonul Power, dar acestea, împreună cu mecanismul camerei vor ieşi în relief din corpul handsetului. E neobişnuită pentru LG şi amplasarea unui difuzor în spate, tot aproape de cameră şi butoane.

Corpul lui LG Class pare fabricat din metal sau un material plastic care imită metalul, în vreme ce marginile par uşor rotunjite. Phabletul midrange este doar unul dintre modelele LG ce vor fi lansate în această toamnă, compania producatoare având un eveniment programat şi la New York pe 1 octombrie, asociat lui LG G4 Pro/Note. Cât despre LG Class, speculaţiile vorbesc despre un ecran HD de 5.7 inch, camera de 12 MP, procesor Snapdragon 615, 2 GB RAM şi 8 GB stocare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×