Allview V1 Viper S 4G Unboxing + Concurs: selfie phone vanitos proaspăt sosit În teste (Video)

4.623 ori
<b>Allview V1 Viper S 4G Unboxing + Concurs: selfie phone vanitos proaspăt sosit În teste (Video)</b>Allview V1 Viper S 4G este un telefon Allview foarte interesant, pentru că reușește să fie atât subțire, cât și arătos și include și conectivitate LTE. Terminalul a debutat în septembrie și costă acum 1.199 lei, iar voi îl puteți câștiga...

Allview V1 Viper S 4G este un telefon Allview foarte interesant, pentru că reușește să fie atât subțire, cât și arătos și include și conectivitate LTE. Terminalul a debutat în septembrie și costă acum 1.199 lei, iar voi îl puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro.

Ca și alte modele Viper, terminalul vine într-o cutie piramidală, cu toate accesoriile plasate cu grijă în cutiuțe de mici dimensiuni. Handsetul are parte de o fantă specială și se remarcă prin talia sa de 6.9 mm. Acest smartphone are un procesor Snapdragon, lucru rar pentru modelele autohtone. Avem de-a face aici cu un model dual SIM LTE, care cântărește 124.7 grame și se bazează pe un display 720p de 5 inch.

Allview V1 Viper S 4G Unboxing​

V1 Viper S 4G rulează Android 4.4, folosindu-se de un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.2 GHz. La bord avem GPS, 16 GB stocare, 2 GB RAM, slot microSD, radio FM, microfon dual și o cameră de 8 MP în spate. Stăm bine și la capitolul selfie, cu o cameră frontală de 5 MP cu blitz LED, iar bateria este o unitate de 1950 mAh. Trebuie spus încă o dată că acest model e arătos și dacă vreți să îl câștigați aruncați o privire pe regulile concursului de mai jos:

  • Vizitați pagina de produs pe Allview.ro
  • Like la pagina de Facebook Allview
  • Postați comentariu pe site la articolul de unboxing/review cu răspuns la întrebarea: "Cum vi se pare ideea de a fi posesor de telefon cu blitz frontal?"
  • Share public pe contul personal de Facebook la articolul de unboxing/review

Capturile vor fi trimise la concurs(at)mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview V1 Viper S 4G", plus nume real, număr de telefon și adresa. Extragerea va avea loc prin random.org după publicarea recenziei. Multă baftă! [FORUM]

Allview V1 Viper S 4G prețuri actualizate:

Allview V1 Viper S 4G Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×