Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei

3.305 ori
<b>Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp am testat și smartphone-ul Allview V2 Viper X, model ce sosea la pachet cu 1.5 GB memorie RAM. Totodată, compania brașoveană a dat startul v&acirc;nzărilor pentru versiunea superioară V2 Viper X+ ce poate fi...

În urmă cu ceva timp am testat și smartphone-ul Allview V2 Viper X, model ce sosea la pachet cu 1.5 GB memorie RAM. Totodată, compania brașoveană a dat startul vânzărilor pentru versiunea superioară V2 Viper X+ ce poate fi achiziționată începând de astăzi prin intermediul celor de la eMAG.ro.

Acest smartphone aduce un display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Pentru pasionații de captură selfie avem la dispoziție un senzor frontal de 5 megapixeli.

 Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei

Alte dotări sunt reprezentate de către portul USB Type-C, de bateria de 3.150 mAh, dar și de tehnologia 4G LTE. Printre punctele forte ale acestui telefon putem include autonomia ridicată a bateriei, difuzorul puternic, dar și capturile selfie de calitate. Pe eMAG îl găsiți la un preț de 1.399 lei pe albastru sau auriu.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×