Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei

3.288 ori
<b>Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp am testat și smartphone-ul Allview V2 Viper X, model ce sosea la pachet cu 1.5 GB memorie RAM. Totodată, compania brașoveană a dat startul v&acirc;nzărilor pentru versiunea superioară V2 Viper X+ ce poate fi...

În urmă cu ceva timp am testat și smartphone-ul Allview V2 Viper X, model ce sosea la pachet cu 1.5 GB memorie RAM. Totodată, compania brașoveană a dat startul vânzărilor pentru versiunea superioară V2 Viper X+ ce poate fi achiziționată începând de astăzi prin intermediul celor de la eMAG.ro.

Acest smartphone aduce un display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Pentru pasionații de captură selfie avem la dispoziție un senzor frontal de 5 megapixeli.

 Allview V2 Viper X+ disponibil la eMAG pe auriu sau albastru; vine cu 3 GB RAM și costă 1.399 lei

Alte dotări sunt reprezentate de către portul USB Type-C, de bateria de 3.150 mAh, dar și de tehnologia 4G LTE. Printre punctele forte ale acestui telefon putem include autonomia ridicată a bateriei, difuzorul puternic, dar și capturile selfie de calitate. Pe eMAG îl găsiți la un preț de 1.399 lei pe albastru sau auriu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×