Sony Xperia XZ4 bifează o nouă apariție! Va fi cel mai îngust smartphone din 2019, cu ecran 21:9

3.152 ori
<b>Sony Xperia XZ4 bifează o nouă apariție! Va fi cel mai îngust smartphone din 2019, cu ecran 21:9</b>Pe finalul lunii noiembrie am avut parte și de un leak serios pentru smartphone-ul Sony Xperia XZ4, terminal din zona flagship pe care japonezii l-ar putea lansa în primele luni din 2019 pe piață. Vedeam în acel moment o mulțime de randări 3D bazate

Pe finalul lunii noiembrie am avut parte și de un leak serios pentru smartphone-ul Sony Xperia XZ4, terminal din zona flagship pe care japonezii l-ar putea lansa în primele luni din 2019 pe piață. Vedeam în acel moment o mulțime de randări 3D bazate pe scheme CAD din fabrică, dar și un clip video la 360 grade care ne prezenta handset-ul din toate unghiurile.

Sony Xperia XZ4

Acum descoperim o serie de imagini detaliate create de către CConceptCreator și inspirate fix de randările de care tocmai ce am amintit în rândurile de mai sus. Există și un clip video aici în care îl putem admira pe Sony Xperia XZ4, probabil cel mai îngust telefon din 2019 - asta pentru că are rezervat un ecran 21:9, ceva ce nu am mai întâlnit încă din 2009 atunci când debuta LG BL40 New Chocolate.

Ecranul de față va fi ideal pentru consumul de materiale video, fiind formatul utilizat la Hollywood. Revenind la randările de astăzi, acestea ne prezintă și camera triplă din spate și carcasa unibody premium cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă. La interior, Xperia XZ4 va avea puternicul procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM și 64 sau 256 GB spațiu de stocare flash.

Un difuzor se va afla la bază lângă portul USB Type-C, iar slotul SIM este în partea de sus. Nici urmă de jack audio și aflați că smartphone-ul va opta pentru un ecran OLED de 6.55 inch cu rezoluție FHD+ (2520 x 1080 pixeli) și aspect 21:9, iar bateria va fi o unitate de 3900 mAh.

Xperia XZ4 va rula din fabrică Android 9.0 Pie și nu ar fi exclus să vedem anul viitor și o variantă XZ4 Premium cu ecran 4K. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×