Allview va oferi actualizarea la Android 4.4.2 KitKat pentru Viper i și X2 Soul!

3.864 ori
<b>Allview va oferi actualizarea la Android 4.4.2 KitKat pentru Viper i și X2 Soul!</b>Una dintre cele mai evocate aspecte contra pe rețelele de socializare dar și în comentariile voastre în cazul terminalelor lansate de companii din România, este faptul că acestea, de regulă, nu primesc update de sistem de operare și rămân la...

Una dintre cele mai evocate aspecte contra pe rețelele de socializare dar și în comentariile voastre în cazul terminalelor lansate de companii din România, este faptul că acestea, de regulă, nu primesc update de sistem de operare și rămân la OS-ul cu care au fost dotate din fabrică.

Ei bine, iată că Allview, după ce au demonstrat deja de câteva ori că sunt în stare să actualizeze software-ul de bază al telefoanelor și tabletelor pe care le comercializează, vine de această dată nu cu unul, ci cu două actualizări de OS (vezi capturile de mai sus), pentru AllviewViper i, respectiv X2 Soul (telefon aflat în teste la Mobilissimo.ro).

Nu poate decât să ne bucure acest demers și faptul că brașovenii de la Allview acordă atenție și serviciilor post-vânzare, dar cei mai câștigați sunt bineînțeles clienții care au cumpărat un astfel de dispozitiv. Evident, prin astfel de mișcări, are și firma de câștigat, încrederea față de brand crește, astfel mărindu-se șansele ca acel client care a cumpărat produsul, să se reîntoarcă și de ce nu, să aducă cu dânsul și alți potențiali cumpărători.

Ne dorim să vedem astfel de demersuri și din partea celorlalte companii autohtone... Detalii legat de update puteți afla chiar de pe pagina de Facebook Allview (vezi via mai jos).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×