Fraudă la vânzarea online de telefoane și tablete, cu prejudiciu de 1.37 milioane de euro; 6 persoane arestate!

1.195 ori
<b>Fraudă la vânzarea online de telefoane și tablete, cu prejudiciu de 1.37 milioane de euro; 6 persoane arestate!</b>Inspectorii antifraudă au descoperit un prejudiciu de 1.37 milioane de euro la vânzarea online de telefoane și tablete. Acest prejudiciu e asociat TVA-ului aferent vânzărilor și a fost realizat de mai multe firme. &nbsp; &nbsp; Au fost realizate...

Inspectorii antifraudă au descoperit un prejudiciu de 1.37 milioane de euro la vânzarea online de telefoane și tablete. Acest prejudiciu e asociat TVA-ului aferent vânzărilor și a fost realizat de mai multe firme.

Au fost realizate percheziții și arestate 6 persoane în acest caz. Verificările au început în ianuarie 2014 și a fost descoperit un circuit de societăți comerciale care se ocupă cu vânzarea online de telefoane și tablete, organizat pe două paliere. Primul include societățile prin care produsele erau introduse în țară, fiind aduse în special din Germania. Societățile nu declarau marfa și nu plăteau taxele asociate.

Apoi firmele erau înlocuite cu unele noi pe nume de persoană fizică cu situație materială precară și inclusiv persoane aflate în închisoare. In cele din urma intrau în acțiune firme specializate pe comerțul online cu astfel de terminale și care distribuiau produsele pe piața românească. Ar fi fost interesant să aflăm și care sunt aceste firme, dar nu am văzut nici un nume menționat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×