Jet Car Stunts 2 Review (Amazon Fire Phone): cascadorii nebuneşti şi trasee rollercoaster cu automobile de Formula 1 sau alte maşinuţe (Video)

1.110 ori
<b>Jet Car Stunts 2 Review (Amazon Fire Phone): cascadorii nebuneşti şi trasee rollercoaster cu automobile de Formula 1 sau alte maşinuţe (Video)</b>Dacă tot am avut un Amazon Fire Phone &icirc;n teste am decis să jucăm şi c&acirc;teva jocuri pe el, printre care şi titlul Jet Car Stunts 2. Dacă &icirc;mi amintesc eu bine, cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urma prezentăm Jet Car Stunts 1, pe un...

Dacă tot am avut un Amazon Fire Phone în teste am decis să jucăm şi câteva jocuri pe el, printre care şi titlul Jet Car Stunts 2. Dacă îmi amintesc eu bine, cu câţiva ani în urma prezentăm Jet Car Stunts 1, pe un device Windows Phone. Primul joc a fost lansat în 2009, iar al doilea în 2014.

Titlul e disponibil gratuit in Play Store şi Amazon App Store, dar doar primele 10 curse se pot juca fără plată. În plus, va trebui să cheltuiţi şi câţiva dolari pe un pack de maşini extra şi pe funcţia de creare de circuite. Jet Car Stunts 2 pune la bătaie 120 de nivele, 3 nivele de dificultate pentru fiecare, o grămadă de rampe şi circuite nebuneşti.

Jet Car Stunts 2 Review

Veţi conduce cu capul în jos, zbura, accesa trasee rollercoaster şi pluti în eter. 7 automobile sunt incluse aici, inclusiv automobile în genul celor din Formula 1, maşini de raliu cu propulsoare nitro uriaşe şi alte asemenea minunăţii. Va trebui să obţineţi câte o medalie pe fiecare circuit pentru a îl debloca pe următorul, iar nivelul de dificultate nu e foarte ridicat, odată ce vă obişnuiţi cu controlul.

Veţi face tilt pentru a schimba direcţia, aveţi un buton de acceleraţie şi unul de frâna, dar şi unul pentru propulsorul jet şi un buton pentru flapsuri, astfel încât să aterizaţi fără probleme. Titlul aduce şi suport pentru controllere şi are o grafică destul de arătoasă, dar şi fizică bună. Îi lipseşte din păcate complet muzica de fundal, şi circuitele sunt randate cam la fel, cu elemente geometrice şi fără o complexitate deosebită. Îi acordăm o notă de 7.5 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Preț telefon Amazon Fire Phone actualizat, aici.

Jet Car Stunts 2 Review (Amazon Fire Phone)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×