Allview X1 Soul disponibil acum și la eMAG.ro la prețul de 1.599 lei

3.673 ori
<b>Allview X1 Soul disponibil acum și la eMAG.ro la prețul de 1.599 lei</b>Allview X1 Soul, smartphone-ul high end pe care îl avem acum în teste de la Allview a sosit și în oferta eMAG.ro. Retailerul vinde acest terminal la prețul de 1.599 lei, în varianta de culoare neagră. &nbsp; Telefonul a fost lansat luna trecută...

Allview X1 Soul, smartphone-ul high end pe care îl avem acum în teste de la Allview a sosit și în oferta eMAG.ro. Retailerul vinde acest terminal la prețul de 1.599 lei, în varianta de culoare neagră.

Telefonul a fost lansat luna trecută și vine cu un design unibody arătos, care implică o carcasă din policarbonat, cu schelet din magneziu. Ecranul handsetului este un Full HD IPS cu tehnologie japoneză JDI, iar camera din spate este una de 13 megapixeli. Avem la dispoziție și o cameră frontală de 5 megapixeli, 2 GB RAM și amplificator audio Yamaha, plus optimizare acustică DTS.

Allview X1 Soul

Allview a pus la dispoziție și câteva funcții de control prin gesturi ce amintesc de modelele Galaxy S. Procesorul disponibil aici este un quad core Cortex A7 de 1.5 GHz, iar telefonul rulează Android 4.2 Jelly Bean cu o interfață destul de arătoasă. Acest device măsoară 7.9 mm în grosime și cântărește 129.4 grame.

în curând vom posta și un video review detaliat al său, dar până atunci îl găsiți la eMAG.ro la prețul de 1.599 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×