Allview X1 Soul unboxing: cel mai elegant smartphone sub brand românesc (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 7.802 ori
<b>Allview X1 Soul unboxing: cel mai elegant smartphone sub brand românesc (Video)</b>Allview X1 Soul se afla în teste la Mobilissimo.ro, unde s-a dovedit deja a fi cel mai elegant smartphone al unui brand românesc. Terminalul a fost lansat în octombrie și este un adevărat flagship Allview, dacă ne uităm la dotări. &nbsp; El costă...

Allview X1 Soul se afla în teste la Mobilissimo.ro, unde s-a dovedit deja a fi cel mai elegant smartphone al unui brand românesc. Terminalul a fost lansat în octombrie și este un adevărat flagship Allview, dacă ne uităm la dotări.

El costă 1.599 lei și vine cu un procesor quad core, ecran Full HD și un singur slot SIM. în cutia sa găsim obișnuitele căști, cablu USB și încărcător, plus manuale și o folie pentru ecran, dar și o ventuză specială pentru a propti telefonul într-un mod ideal pentru vizualizarea video. Căștile sunt unele dintre cele mai arătoase pe care le-am văzut vreodată pe un telefon Android, la bătaie cu cele de pe HTC Incredible S.

Allview X1 Soul adoptă o carcasă metalică elegantă, cu grosime de 7.9 mm, iar handsetul cântărește doar 129.4 grame. Terminalul folosește un design unibody, ceea ce înseamnă că nu primim slot microSD și nici acces la baterie. Slotul SIM îl vom accesa folosind o cheiță metalică inclusă în pachetul telefonului.

Allview X1 Soul unboxing

Dotările acestui device includ un display Full HD de 5 inch, un IPS cu protecție Gorilla Glass 3, un procesor quad core Cortex A7 de 1.5 GHz, 2 GB RAM, Android 4.2 și o cameră de 13 MP. Avem parte și de o cameră frontală surprinzătoare de 5 MP, radio FM, voce HD și o baterie de 2000 mAh. Revenim zilele viitoare cu o galerie foto cu mostre foto/video, benchmark-uri și un review detaliat.

Allview X1 Soul unboxing
 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×