Încă o companie cu procesor 8 core MediaTek confirmată: Zopo va avea un CPU MT6592 de 1.7 GHz

1.009 ori
<b>Încă o companie cu procesor 8 core MediaTek confirmată: Zopo va avea un CPU MT6592 de 1.7 GHz</b>După zvonuri despre două modele Huawei cu procesor 8 core, iată că încă o companie din China pregătește un handset cu un CPU cu același număr de core-uri. Numele Zopo le e familiar celor care mai aruncă o privire prin magazinele chinezești de...

După zvonuri despre două modele Huawei cu procesor 8 core, iată că încă o companie din China pregătește un handset cu un CPU cu același număr de core-uri. Numele Zopo le e familiar celor care mai aruncă o privire prin magazinele chinezești de phableturi și telefoane, iar detalii despre device aflați mai jos.

în primul rând, noul telefon va fi un flagship 8 core cu procesor MediaTek MT6592 8 core, care a primit un teaser pe pagina oficială de Facebook Zopo. Handsetul se va lansa în dată de 21 noiembrie și va fi disponibil la nivel internațional, ceea ce nu poate decât să ne încânte. știam că MediaTek pregătește acest CPU 8 core de ceva vreme și mai stiam ca la final de an vor veni și primele smartphone-uri cu un astfel de CPU.

Există două variante de chipset MediaTek MT6592, una de 1.7 GHz și una de 2 GHz, iar Zopo a ales versiunea cu frecvența mai scăzută. Am o presimțire că 2014 va începe cu niște telefoane 8 core chinezești cu prețuri foarte atractive care ne vor lua cu asalt magazinele. Veți face trecerea la un astfel de brand?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×