Nokia X A110 (Normandy) fotografiat de aproape Înainte de lansarea de la MWC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.310 ori
<b>Nokia X A110 (Normandy) fotografiat de aproape Înainte de lansarea de la MWC</b>Faimosul Nokia X, telefonul Nokia cu Android va deveni o realitate cel mai probabil luni, peste 4 zile, dar până atunci nimic nu poate opri hrăparețul web să îi deconspire secretele. Iată că azi am pus mâna și pe câteva fotografii realizate de...

Faimosul Nokia X, telefonul Nokia cu Android va deveni o realitate cel mai probabil luni, peste 4 zile, dar până atunci nimic nu poate opri hrăparețul web să îi deconspire secretele. Iată că azi am pus mâna și pe câteva fotografii realizate de aproape cu acest telefon.

Ezitam să îi spunem smartphone, deoarece nici nu pare a fi un handset de acest gen și probabil că nici nu este. Remarc lipsa unui blitz la camera din spate și interfața total atipică pentru acest Android. Se pare că imaginile vin direct din China și ne prezintă și două sloturi SIM semnalate în partea superioară a ecranului.

Nokia X A110

Cel mai mult mă intrigă mențiunea "Store" pe ecran, care fie duce la un magazin special Asha, fie la Play Store. Vă reamintesc că Nokia X A110e varianta cu Android a lui Lumia 520, de vreme ce vine cu 512 MB RAM, display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și o cameră de 5 MP. Aparent telefonul rulează Android 4.4 KitKat, într-o versiune extrem de customizata și zvonurile afirmă că nu vom primi nici acces la Google Play Store pe acest model.

Nokia X A110 (Normandy) fotografiat de aproape Înainte de lansarea de la MWC

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×