Nokia postează noi imagini teaser ce fac referire la Nokia X

765 ori
<b>Nokia postează noi imagini teaser ce fac referire la Nokia X</b>Cu 3 zile înainte de startul show-ului Mobile World Congress 2014, iată că cei de la Nokia au decis să ne pună puțin pe jar prin postarea unor noi imagini teaser ce conțin foarte mult verde, și care fac indirect referire la primul smartphone cu...

Cu 3 zile înainte de startul show-ului Mobile World Congress 2014, iată că cei de la Nokia au decis să ne pună puțin pe jar prin postarea unor noi imagini teaser ce conțin foarte mult verde, și care fac indirect referire la primul smartphone cu Android al companiei finlandeze, și anume Nokia X.

Din câte se poate observa în imaginea de mai sus, remarcăm prezența unui copac cu frunze verzi și albastre, dar și o navă extraterestră UFO cu un X mare pe aceasta ce este pe cale să răpească un mic patruped.

Nokia postează noi imagini teaser ce fac referire la Nokia X

Cea de-a doua imagine continuă în același ton de amuzament, dar de data aceasta locul navei UFO și al cățelușului este luat de către două maimuțe. în cele din urmă, Nokia ne prezintă și o mică hartă unde este ascunsă o comoară, în acest caz fiind vorba despre Nokia X. Se așteaptă ca Nokia X să fie lansat oficial pe 24 februarie în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Mobile World Congress 2014.

Nokia postează noi imagini teaser ce fac referire la Nokia X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×