Allview X1 Xtreme primește un update firmware ce rezolvă o serie de bug-uri; telefonul rămâne la Android 4.4.2 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Allview 713 ori
<b>Allview X1 Xtreme primește un update firmware ce rezolvă o serie de bug-uri; telefonul rămâne la Android 4.4.2 KitKat</b>O postare de pe pagina de Facebook a celor de la Allview, ne dezvăluie faptul că smartphone-ul Allview X1 Xtreme tocmai ce a primit un nou update firmware menit să rezolve o serie de bug-uri &icirc;nt&acirc;lnite de către utilizatori. Din păcate,...

O postare de pe pagina de Facebook a celor de la Allview, ne dezvăluie faptul că smartphone-ul Allview X1 Xtreme tocmai ce a primit un nou update firmware menit să rezolve o serie de bug-uri întâlnite de către utilizatori. Din păcate, telefonul rămâne la versiunea Android 4.4.2 KitKat și după această actualizare.

Totodată, acest update vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea software-ului, dar și o îmbunătățire a traducerilor. Actualizarea sosește într-un arhivă de 647 Mb, update-ul urmând a fi realizat în mod manual pe baza unei proceduri speciale pe care Allview o face disponibilă chiar aici.

Telefonul, după cum știți, vine cu display Full HD IPS de 5.5 inch, procesor quad-core de 2.15 GHz, 3 GB memorie RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare. Avem parte de un senzor frontal de 8 megapixeli, de o cameră foto principală de 16 megapixeli și de un amplificator audio Yamaha.

Allview X1 Xtreme se mai găsește în stocurile Altex.ro la un preț de 1.199 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×