Allview X1 Xtreme primește un update firmware ce rezolvă o serie de bug-uri; telefonul rămâne la Android 4.4.2 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Allview 759 ori
<b>Allview X1 Xtreme primește un update firmware ce rezolvă o serie de bug-uri; telefonul rămâne la Android 4.4.2 KitKat</b>O postare de pe pagina de Facebook a celor de la Allview, ne dezvăluie faptul că smartphone-ul Allview X1 Xtreme tocmai ce a primit un nou update firmware menit să rezolve o serie de bug-uri &icirc;nt&acirc;lnite de către utilizatori. Din păcate,...

O postare de pe pagina de Facebook a celor de la Allview, ne dezvăluie faptul că smartphone-ul Allview X1 Xtreme tocmai ce a primit un nou update firmware menit să rezolve o serie de bug-uri întâlnite de către utilizatori. Din păcate, telefonul rămâne la versiunea Android 4.4.2 KitKat și după această actualizare.

Totodată, acest update vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea software-ului, dar și o îmbunătățire a traducerilor. Actualizarea sosește într-un arhivă de 647 Mb, update-ul urmând a fi realizat în mod manual pe baza unei proceduri speciale pe care Allview o face disponibilă chiar aici.

Telefonul, după cum știți, vine cu display Full HD IPS de 5.5 inch, procesor quad-core de 2.15 GHz, 3 GB memorie RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare. Avem parte de un senzor frontal de 8 megapixeli, de o cameră foto principală de 16 megapixeli și de un amplificator audio Yamaha.

Allview X1 Xtreme se mai găsește în stocurile Altex.ro la un preț de 1.199 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×