Vernee Thor primește un al doilea update software ce vine să rezolve o serie de bug-uri

905 ori
<b>Vernee Thor primește un al doilea update software ce vine să rezolve o serie de bug-uri</b>Nu demult smartphone-ul Vernee Thor beneficia de o primă actualizare a sistemului de operare, iar de astăzi utilizatorii pot instala și update-ul cu numărul 2. Acest pachet software vine să rezolve unele dintre bug-urile apărute în releaseul precedent,

De curând am testat aici la Mobilissimo și smartphone-ul Vernee Thor, un telefon ce se remarcă prin performanță, cameră și baterie, dar și prin design-ul adoptat. Avem parte de Android 6.0 Marshmallow la pachet, iar compania producătoare oferă și suport software ulterior, un lucru ce nu se poate spune despre prea multe firme chinezești.

Începând de astăzi utilizatorii smartphone-ului pot instala via OTA, cea de-a doua actualizare distribuită de către producător. Noul pachet vine să rezolve unele dintre bug-urile întâlnite în versiunea anterioară, dar și să optimizeze unele funcții. Modificările aduse pot fi consultate chiar în lista de mai jos:

  • rezolvarea problemei prin care actualizare OTA nu se putea realiza cu cardul SD introdus în telefon
  • rezvolarea problemei prin care aplicația de cameră foto se închidea automat la realizarea de captură în rafală
  • reducerea timpului de pornire a device-ului
  • optimizare răspuns touch
  • îmbunătățire viteză de recunoaștere amprentă
  • optimizarea compatibilității cu aplicații 3rd party

Vă reamintim că telefonul sosește cu display HD de 5 inch, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz și cu 3 GB memorie RAM. Avem 16 GB spațiu de stocare, un slot microSD, un scanner de amprente și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. 

Prețuri Vernee Thor:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×