Allview X2 Soul Mini are câștigător; se numește Nicolae Cristina și este din județul Ilfov

979 ori
<b>Allview X2 Soul Mini are câștigător; se numește Nicolae Cristina și este din județul Ilfov</b>în prag de sărbători pe lângă concursul QuickMobile al cărui câștigător l-am anunțat ieri, aici la Mobilissimo am mai avut și un alt premiu de oferit cadou, și anume un smartphone Allview X2 Soul Mini, device care a fost la momentul lansării...

în prag de sărbători pe lângă concursul QuickMobile al cărui câștigător l-am anunțat ieri, aici la Mobilissimo am mai avut și un alt premiu de oferit cadou, și anume un smartphone Allview X2 Soul Mini, device care a fost la momentul lansării oficiale cel mai subțire telefon din lume cu o grosime de doar 5.15 mm.

​

Astfel, aseară la ora 21:00 am organizat tragerea la sorți prin intermediul random.org, platformă online care a dezvăluit câștigătorei acestui smartphone foarte atractiv. Numele său este Nicolae Cristina și este din Chitila, județul Ilfov.

Lista completă a celor 393 de participanți poate fi consultată chiar aici, iar videoclipul cu tragerea la sorți poate fi urmărit mai sus. Vă mai așteptăm și în 2015 cu noi concursuri pe Mobilissimo.ro și vă urăm Sărbători Fericite!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×