LG Electronics brevetează numele G Pad X; o nouă tabletă de top din partea companiei sud-coreene?

656 ori
<b>LG Electronics brevetează numele G Pad X; o nouă tabletă de top din partea companiei sud-coreene?</b>După ce acum câteva săptămâni, compania sud-coreeană LG breveta numele G Pen, astăzi aflăm că un alt nume ce ar putea fi folosit pe o viitoare tabletă de top este înregistrat. Denumirea în cauză este G Pad X, nume care ne dă de înteles...

După ce acum câteva săptămâni, compania sud-coreeană LG breveta numele G Pen, astăzi aflăm că un alt nume ce ar putea fi folosit pe o viitoare tabletă de top este înregistrat. Denumirea în cauză este G Pad X, nume care ne dă de înteles faptul că vom avea de-a face cu o tabletă datorită faptului că în prezent compania deține în portofoliu câteva modele G Pad.

Deși alte detalii nu sunt dezvăluite, această nouă tabletă ar putea fi una high-end, categorie pe care anul acesta LG nu a abordat-o, lansând doar modele cu dotări modeste ca și LG G Pad 7, G Pad 8, respectiv G Pad 10.

Cu toate acestea nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem dacă LG Electronics va introduce o astfel de tabletă în perioada imediat următoare, fiind așteptate noi produse atât cu ocazia show-ului CES 2015 ce debutează luna viitoare, cât și cu ocazia târgului MWC 2015 care va avea loc în Barcelona în primăvară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×