LG Electronics brevetează numele G Pad X; o nouă tabletă de top din partea companiei sud-coreene?

650 ori
<b>LG Electronics brevetează numele G Pad X; o nouă tabletă de top din partea companiei sud-coreene?</b>După ce acum câteva săptămâni, compania sud-coreeană LG breveta numele G Pen, astăzi aflăm că un alt nume ce ar putea fi folosit pe o viitoare tabletă de top este înregistrat. Denumirea în cauză este G Pad X, nume care ne dă de înteles...

După ce acum câteva săptămâni, compania sud-coreeană LG breveta numele G Pen, astăzi aflăm că un alt nume ce ar putea fi folosit pe o viitoare tabletă de top este înregistrat. Denumirea în cauză este G Pad X, nume care ne dă de înteles faptul că vom avea de-a face cu o tabletă datorită faptului că în prezent compania deține în portofoliu câteva modele G Pad.

Deși alte detalii nu sunt dezvăluite, această nouă tabletă ar putea fi una high-end, categorie pe care anul acesta LG nu a abordat-o, lansând doar modele cu dotări modeste ca și LG G Pad 7, G Pad 8, respectiv G Pad 10.

Cu toate acestea nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem dacă LG Electronics va introduce o astfel de tabletă în perioada imediat următoare, fiind așteptate noi produse atât cu ocazia show-ului CES 2015 ce debutează luna viitoare, cât și cu ocazia târgului MWC 2015 care va avea loc în Barcelona în primăvară.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×