HTC Hima/ HTC M9 se dezvăluie În noi specificații

1.388 ori
<b>HTC Hima/ HTC M9 se dezvăluie În noi specificații</b>HTC Hima e un telefon care e pe buzele tuturor, de când a început să fie subiect de tot mai multe leakuri, începând cu ultimele 2-3 săptămâni. Identificat drept nume de cod pentru HTC One M9, Hima are parte azi de o scăpare care îi dezvăluie...

HTC Hima e un telefon care e pe buzele tuturor, de când a început să fie subiect de tot mai multe leakuri, începând cu ultimele 2-3 săptămâni. Identificat drept nume de cod pentru HTC One M9, Hima are parte azi de o scăpare care îi dezvăluie specificațiile.

Privim cu precauție aceste detalii, ca orice scăpare ce va urma în săptămânile ce vin. Se pare că HTC Hima va integra un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM și un display Full HD de 5 inch, semn că HTC a sesizat că mania Quad HD e ușor nefondată și nu prea are rost să aibă efect asupra ecranelor de 5 inch. Terminalul ar veni și cu o cameră principala de 20.7 megapixeli, iar Upleaks sugerează că am putea primi o cameră frontală de 13 MP, sau una de 4 Ultrapixeli.

Handsetul ar urma să integreze o baterie de 2840 mAh și va rula Android 5.0 Lollipop cu cea mai nouă versiune HTC Sense, 7.0. Această parte a zvonului sună ciudat, mai ales că noi așteptam tot HTC Sense 6.0 aici și nu 7.0. Aparent 6.0 e destinat modelelor care vor primi Lollipop ca update, iar 7.0 e nativ pentru HTC Hima și aduce funcții noi. Nu știm când va debuta acest produs, dar șansele sunt mari să îl vedem la MWC 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×