Allview X4 Soul Infinity va suporta upgrade-uri hardware; cel mai nou teaser ne aduce vești despre această caracteristică inedită!

1.803 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity va suporta upgrade-uri hardware; cel mai nou teaser ne aduce vești despre această caracteristică inedită!</b>Pe parcursul ultimei luni am aflat vești importante despre smartphone-ul Allview X4 Soul Infinity, primul terminal creat și proiectat în întregime de către Allview. Ba chiar colegul Alex Stănescu a vorbit în fața camerei video cu Emil de la Gadget.ro

Pe plan local ni se pregătește o premieră și anume debutul primului smartphone proiectat și gândit de către Allview, model numit X4 Soul Infinity despre care ați aflat numeroase lucruri în ultima luna. Ba chiar colegul Alex Stănescu a purtat discuții în fața camerei video cu Emil Dragotă de la Gadget.ro pe seama acestui viitor dispozitiv, fiind luate la puricat capitole precum display-ul 18:9 și design-ul adoptat.

Acum apare un lucru inedit în ecuație, acela al faptului că telefonul va suporta upgrade-uri hardware - o veste la care sigur nu ne așteptam. Allview X4 Soul Infinity este astfel primul smartphone lansat sub brand care va beneficia de upgrade hardware, ceea ce înseamnă că atunci când vom dori o configurație superioară nu va trebui să mai cumpărăm alt telefon, ci un kit special.

Compania brașoveană va pune la dispoziția publicului kit-uri cu o soluție tehnică superioară de upgrade, modalitate prin care telefonul nostru va evolua. Mă aștept să avem parte de pachete cu mai multă memorie RAM, spațiu de stocare, sau poate chiar procesoare diferite. Așadar nu doar display-ul 18:9 al lui Allview X4 Soul Infinity va fi un punct de atracție, ci și această modularitate să spunem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×