Allview X4 Soul Infinity este confirmat drept un telefon conceput şi dezvoltat în România; Vine cu o platformă AI locală

1.194 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity este confirmat drept un telefon conceput şi dezvoltat în România; Vine cu o platformă AI locală</b>Dacă mai era nevoie de o confirmare a faptului că Allview X4 Soul Infinity este într-adevăr primul smartphone creat de la zero de către compania brașoveană, iată că aceasta sosește astăzi. Lucian Peticilă, fondatorul Allview ne dezvăluie faptul că

Încă de când am participat la evenimentul smart home Allview din decembrie anul trecut existau indicii ca firma braşoveană lucrează la un AI propriu. E vorba despre o platformă de inteligenţă artificială, care ar putea fi inaugurată odată cu noul smartphone Allview X4 Soul Infinity. Detalii despre aceste produse avem mai jos.

Lucian Peticilă, Allview

Pe X4 Soul Infinity ar trebui să îl ştiţi deja, după cele două episoade de teasingşi preview anticipativ realizate impreuna cu Emil Dragotă de la Gadget.ro. Terminalul este conceput şi dezvoltat la nivel local, iar compania Allview a început să apară în prezentări oficiale Google în ultima vreme, fie legat de Fast Pass, de certificări oficiale sau la conferinţe precum cea din Polonia din această săptămână.

Lucian Peticilă, fondatorul Allview a declarat următoarele despre noul smartphone Allview X4 Soul Infinity:

„Noul X4 Soul Infinity este rezultatul unei perioade îndelungate de cercetare și un pas important pentru Allview. În ultimii ani am crescut cu peste 20% valoarea medie de achiziție a unui terminal Allview și ne-am orientat tot mai mult către telefoane superioare. Am investit în cercetare și dezvoltare, am acordat o atenție sporită design-ului, am îmbunătățit semnificativ rețeaua de service și ne-am extins echipa. Am învățat și am evoluat odată cu consumatorul român. Suntem pregătiți să lansăm primul telefon de concepție 100% românească.”

Telefonul va fi lansat în această toamnă, dotat cu un ecran edge-to-edge, cu un screen to body ratio nemaivăzut până acum pe modele locale. X4 Soul Infinity este un telefon cu ecran de 5.7 inch, aspect 18:9 şi un raport dintre ecran şi corp de aproape 80%. Vom vedea un panou 2.5D în zona frontală şi sticla rezistentă la zgârieturi va fi la posturi.

Noul smartphone va fi disponibil pe nuanţele Night Sky, Mocha Gold şi Steel Gray, având un corp din materiale premium dezvoltat cu ajutorul IML Art Technology. Camera duală din spate va folosi algoritmi de procesare oferiţi de către Arcsoft, un producător apreciat de soluţii dual camera.

Va sosi cu funcţii precum Bokeh şi va avea şi un strat exterior de safir pentru protecţie. Cum v-am precizat și la început, va avea la bord o platformă de AI, pe care o vom regăsi şi pe terminale viitoare, dar ne așteptăm să o vedem și pe dispozitive IoT de tip Smart Home Allview. Dacă vă tentează noul X4 Soul Infinity aveţi aici pagina sa dedicată şi veţi primi beneficii speciale în ziua lansării dacă vă înscrieţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×