Nokia X ar urma să revină pe piață într-o versiune modernă; Postere văzute în China indică lansarea sa pe 27 aprilie

3.203 ori
<b>Nokia X ar urma să revină pe piață într-o versiune modernă; Postere văzute în China indică lansarea sa pe 27 aprilie</b>În luna februarie a anului 2014 cei de la Nokia lansau pe piață un telefon mai deosebit la prima vedere și anume Nokia X, produs care era bazat pe Android într-o vreme în care la vânzare se regăseau numai smartphone-uri Lumia cu Windows

Primele luni ale anului 2014 ne aducea și un experiment din partea celor de la Nokia și anume modelul Nokia X, telefon bazat pe o versiune de Android puternic customizată, asta într-o perioadă în care pe piață regăseam doar terminale Lumia cu Windows Phone. A fost așteptat ca o adevărată revoluție, dar într-un final nu a reușit să impresioneze publicul aflat în căutarea unui telefon accesibil cu Android.

Nokia X 2018

Nokia și-a încercat norocul și cu o variantă succesor numită Nokia X2 ce sosea la câteva luni distanță de la debutul modelului original, dar nici de această dată nu s-au schimbat prea multe. Acum în 2018 când Nokia se află sub conducerea HMD Global asistăm la numeroase reveniri pe piață, iar una dintre ele va fi și Nokia X se pare.

Acest detaliu iese la iveală prin intermediul unor postere văzute în China, materiale promoționale ce indică faptul că noul Nokia X se lansează oficial pe data de 27 aprilie. Putem observa doar forma ușor curbată a carcasei telefonului, dar cam atât pentru moment până la sosirea unor viitoare leak-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×