Nokia X ar urma să revină pe piață într-o versiune modernă; Postere văzute în China indică lansarea sa pe 27 aprilie

3.164 ori
<b>Nokia X ar urma să revină pe piață într-o versiune modernă; Postere văzute în China indică lansarea sa pe 27 aprilie</b>În luna februarie a anului 2014 cei de la Nokia lansau pe piață un telefon mai deosebit la prima vedere și anume Nokia X, produs care era bazat pe Android într-o vreme în care la vânzare se regăseau numai smartphone-uri Lumia cu Windows

Primele luni ale anului 2014 ne aducea și un experiment din partea celor de la Nokia și anume modelul Nokia X, telefon bazat pe o versiune de Android puternic customizată, asta într-o perioadă în care pe piață regăseam doar terminale Lumia cu Windows Phone. A fost așteptat ca o adevărată revoluție, dar într-un final nu a reușit să impresioneze publicul aflat în căutarea unui telefon accesibil cu Android.

Nokia X 2018

Nokia și-a încercat norocul și cu o variantă succesor numită Nokia X2 ce sosea la câteva luni distanță de la debutul modelului original, dar nici de această dată nu s-au schimbat prea multe. Acum în 2018 când Nokia se află sub conducerea HMD Global asistăm la numeroase reveniri pe piață, iar una dintre ele va fi și Nokia X se pare.

Acest detaliu iese la iveală prin intermediul unor postere văzute în China, materiale promoționale ce indică faptul că noul Nokia X se lansează oficial pe data de 27 aprilie. Putem observa doar forma ușor curbată a carcasei telefonului, dar cam atât pentru moment până la sosirea unor viitoare leak-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×