HTC U12 Life ar putea să nu fie produs de către HTC

1.370 ori
<b>HTC U12 Life ar putea să nu fie produs de către HTC</b>Lucrurile iau o întorsătură interesantă pentru HTC în aceste zile. Dacă în urmă cu mulţi ani HTC era un ODM pentru alte companii, producând telefoane pentru iMate sau alte firme, acum aflăm că un viitor device al său va fi produs de altă companie.

Lucrurile iau o întorsătură interesantă pentru HTC în aceste zile. Dacă în urmă cu mulţi ani HTC era un ODM pentru alte companii, producând telefoane pentru iMate sau alte firme, acum aflăm că un viitor device al său va fi produs de altă companie. E vorba despre HTC U12 Life aici.

Terminalul cu Android One a scăpat deja pe web de câteva ori, ocazie cu care am aflat că are procesor Snapdragon 636 şi un upgrade la capitolul baterie. Mai ştiam şi că are o cameră duala în spate şi se vorbeşte chiar despre un breton. Acum aflăm de la zvonacul expert în HTC LlabTooFeR că U12 Life va sosi cu Android 8.1 la bord şi că va fi produs în cadrul unui program ODM.

U12 Life va sosi cu Android 8.1 la bord şi că va fi produs în cadrul unui program ODM

Faţă de un OEM, un ODM dezvoltă şi produce terminalele care nu vor fi vândute sub nume propriu. Firme ca Archos sau Wiko au ODM-uri care le produc telefoanele, spre exemplu, iar Foxconn şi Pegatron sunt cei mai mari astfel de "Original Design Manufacturer" (ODM). Externalizarea producţiei înseamnă că HTC îşi va pune doar brandul pe telefoane pe viitor şi nu va folosi talentele sale în inginerie şi producţie.

La urma urmei nu e chiar o dramă, pentru că şi Nokia face asta în epoca HMD. Speram totuşi ca HTC să fi ales un ODM de încredere, pentru a nu fi ştirbită calitatea produselor sale. HTC U12 Life este aşteptat în toamna, cu 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD, baterie de 3600 mAh şi cameră selfie de 13 MP, dar şi cameră duală de 16 MP + 5 MP în spate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×