Allview X5 Soul bifează prima apariție într-un teaser! Vine cu decupaj în ecran și procesor cu AI

2.005 ori
<b>Allview X5 Soul bifează prima apariție într-un teaser! Vine cu decupaj în ecran și procesor cu AI</b>Tot am văzut în ultima perioadă telefoane din universul Android care adoptă panouri cu decupaj în stil iPhone X, look pe care curând îl vom remarca și pe un smartphone Allview. Este vorba despre modelul X5 Soul care astăzi ni se prezintă

Pe finalul anului trecut v-am prezentat prin intermediul unui articol și calendarul de lansări Allview pentru 2018, printre produsele pregătite numărându-se și un smartphone cu decupaj în ecran ce imită stilul adoptat de către iPhone X. Astăzi aflăm că telefonul cu pricina se va numi Allview X5 Soul grație unui teaser oficial și totodată faptul că acesta va fi un terminal din zona high-end cu procesor mai special.

X5 Soul va opta pentru un procesor de nouă generație MediaTek bazat pe arhitectura Cortex A73 - un chipset ce aduce o unitate VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligența artificială și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului. Prin această dotare, utilizatorii vor putea activa noua versiune a asistentului vocal AVI fără atingerea dispozitivului, folosind doar comenzi vocale. 

Mai suntem informați că telefonul va avea un ecran de 6.2 inch cu aspect 18:9, acesta fiind integrat pe un corp care de regulă este destinat unui panou de 5.5 inch. Deși în calendarul de lansări Allview 2018 se menționa că debutul acestui device va avea loc în aprilie, iată că acum sunt șanse să vedem o prezentare în martie la MWC după cum arată și randarea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×