Noul CEO Vodafone dezvăluie planurile cu privire la serviciile de pe piața din România

1.045 ori
<b>Noul CEO Vodafone dezvăluie planurile cu privire la serviciile de pe piața din România</b>De curând, în cadrul unui interviu acordat Ziarului Financiar, noul CEO Vodafone România, și anume Ravinder Takkar, a dezvăluit planurile sale cu privire la serviciile de pe această piață. Printre serviciile care va avea un potențial uriaș de...

De curând, în cadrul unui interviu acordat Ziarului Financiar, noul CEO Vodafone România, și anume Ravinder Takkar, a dezvăluit planurile sale cu privire la serviciile de pe această piață. Printre serviciile care va avea un potențial uriaș de dezvoltare și care ar putea înregistra o dublare a numărului de utilizatori în doar doi ani se numără internetul mobil.

Imediat după preluarea conducerii în luna mai a acestui an, Ravinder Takkar și-a fixat prioritățile pentru piața din România: datele mobile, clienții de business și plățile mobile prin serviciul Vodafone M-Pesa. Acesta a declarat faptul că piața din România prezintă o mulțime de oportunități, o piață în care rata de penetrare a serviciilor de internet nu este încă foarte ridicată în comparație cu alte țări europene.

De asemenea, Takkar mai adaugă și o informație cu privire la faptul că rata de penetrare a smartphone-urilor la Vodafone s-a dublat deja în comparație cu cifrele înregistrate anul trecut, 55% dintre telefoanele vândute în acest moment fiind smartphone-uri. Principala prioritate Vodafone este aceea de a aduce toți românii pe internet, o piață care se va dubla în următorii doi ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×