Alt zvon legat de Apple: iPad Mini În versiune low-cost

Autor:  | Publicat în:  Apple 901 ori
<b>Alt zvon legat de Apple: iPad Mini În versiune low-cost</b>2013 a început în forță. Au fost CES din Las Vegas și MWC din Barcelona. Samsung a adus Galaxy S4, HTC mizează pe HTC One, LG vine cu telefoane pe bandă rulantă: Optimus G, Optimus G Pro și Optimus GK tocmai prezentat în Coreea de Sud....

2013 a început în forță. Au fost CES din Las Vegas și MWC din Barcelona. Samsung a adus Galaxy S4, HTC mizează pe HTC One, LG vine cu telefoane pe bandă rulantă: Optimus G, Optimus G Pro și Optimus GK tocmai prezentat în Coreea de Sud. Vânzările de iPhone au crescut ușor față de perioada similară din 2012, potrivit datelor furnizate de IDC (37 milioane în Q1 2013 față de 35 milioane în Q1 2012).

Toate aceste mișcări în contextul în care Apple nu a anunțat nimic nou pe 2013 și Samsung a crescut precum Făt-Frumos. Se discută mereu vis-a-vis de strategia Apple, de ce ne va prezenta Tim Cook & echipa în viitorul apropiat.

Cel mai recent zvon este legat de un iPad Mini low-cost cu preț situat între 200 și 250 dolari. Ar fi unul dintre primele produse pe care Apple le aduce în categoria de buget. Acest iPad Mini în viziunea lui Ming-Chi Kuo de la KGI Securities ar dispune de un hardware modest, fabricat din alte materiale decât metalul pe spate, 8 GB spațiu de stocare, fără cameră foto pe spate, alte componente cu preț redus.

Ar fi un challenge pentru Apple ca un astfel de device să ofere o experiență bună. Așa cum Apple și-a învățat clientela cu iPhone și iPad. Știți că iPhone-ul de buget din policarbonat este la ordinea zilei ca zvon pe site-urile și blogurile tech din dot com.

Credeți că este loc de un iPad Mini cu preț sub 250 de dolari?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×