Sony se pregătește să anunțe primul an de profit din ultimii 5 ani

Autor:  | Publicat în:  Financiare 761 ori
<b>Sony se pregătește să anunțe primul an de profit din ultimii 5 ani</b>Sony a anunțat cu câteva zile în urmă că va anunța în sfârșit un an fiscal cu profit, primul din ultimii 5 ani. Nu puneți această realizare pe seama vânzării de terminale Xperia, ci mai degrabă pe seama faptului că Sony s-a debarasat de...

Sony a anunțat cu câteva zile în urmă că va anunța în sfârșit un an fiscal cu profit, primul din ultimii 5 ani. Nu puneți această realizare pe seama vânzării de terminale Xperia, ci mai degrabă pe seama faptului că Sony s-a debarasat de porțiuni ale companiei care nu mai făceau profit.

în plus, Sony și-a vândut și sediul din New York, obținând 1.1 miliarde de dolari pentru acesta. De asemenea, cotația mai slabă a yenului a crescut valoarea câștigurilor companiei la nivel internațional. Sony se așteaptă la un profit net de 40 de miliarde de yeni pentru anul fiscal 2012, care se încheie pe 31 martie, față de predicția analiștilor de 20 de miliarde de yeni.

Creatorul seriei PlayStation, Xperia și Bravia își va anunța câștigurile pe ultimul trimestru pe 9 mai, care dacă nu mă înșel este și Ziua Europei. Vom începe să vedem probabil și efectele lui Xperia Z și Xperia Tablet Z de abia în trimestrul viitor, atunci când produsele se vor fi aflat pe piața în toate țările importante. Să vedem și ce va aduce PlayStation 4 pentru Sony: o gaură în buget sau profit, dar ăsta de abia la iarnă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×