Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Altek 889 ori
<b>Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli</b>După ce acum ceva timp, cei de la Sony lansau o serie de camere foto atașabile pentru smartphone-uri, iată că și alți producători le urmează exemplul. Compania Altek a dezvăluit recent un astfel de atașament foto pentru smartphone-uri și...

După ce acum ceva timp, cei de la Sony lansau o serie de camere foto atașabile pentru smartphone-uri, iată că și alți producători le urmează exemplul. Compania Altek a dezvăluit recent un astfel de atașament foto pentru smartphone-uri și tablete, ce va fi disponibil la un preț de aproximativ 100$.

Aceasta cameră foto atașabilă se numește Altek Cubic, și integrează un senzor CMOS de 13 megapixeli 1/2.3-inch, zoom optic 3X, conectivitate NFC și Wifi. Gadget-ul măsoară 26 mm în grosime și cântărește 65 de grame.

Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli

De asemenea, compania Altek a extins procesul de dezvoltare al producției de la camere digitale, la componente de imagine și soluții software pentru dispozitivele mobile. Așteptăm câteva poze realizate cu Altek Cubic, pentru a ne convinge de calitatea senzorului de 13 megapixeli integrat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×