Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli

911 ori
<b>Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli</b>După ce acum ceva timp, cei de la Sony lansau o serie de camere foto atașabile pentru smartphone-uri, iată că și alți producători le urmează exemplul. Compania Altek a dezvăluit recent un astfel de atașament foto pentru smartphone-uri și...

După ce acum ceva timp, cei de la Sony lansau o serie de camere foto atașabile pentru smartphone-uri, iată că și alți producători le urmează exemplul. Compania Altek a dezvăluit recent un astfel de atașament foto pentru smartphone-uri și tablete, ce va fi disponibil la un preț de aproximativ 100$.

Aceasta cameră foto atașabilă se numește Altek Cubic, și integrează un senzor CMOS de 13 megapixeli 1/2.3-inch, zoom optic 3X, conectivitate NFC și Wifi. Gadget-ul măsoară 26 mm în grosime și cântărește 65 de grame.

Altek lansează un atașament foto cu senzor de 13 megapixeli

De asemenea, compania Altek a extins procesul de dezvoltare al producției de la camere digitale, la componente de imagine și soluții software pentru dispozitivele mobile. Așteptăm câteva poze realizate cu Altek Cubic, pentru a ne convinge de calitatea senzorului de 13 megapixeli integrat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×