HTC One 2 ni se dezvăluie sub forma unei machete produse la imprimanta 3D

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.634 ori
<b>HTC One 2 ni se dezvăluie sub forma unei machete produse la imprimanta 3D</b>Parcă s-au rărit zvonurile și scăpările legate de HTC M8 aka HTC One 2, mai ales că acum ne apropiem de debutul sau în cadrul lui MWC 2014. Totuși astăzi descoperim cu mult interes o nouă scăpare de acest gen, sub forma unei machete imprimate...

Parcă s-au rărit zvonurile și scăpările legate de HTC M8 aka HTC One 2, mai ales că acum ne apropiem de debutul sau în cadrul lui MWC 2014. Totuși astăzi descoperim cu mult interes o nouă scăpare de acest gen, sub forma unei machete imprimate 3D.

Terminalul a fost realizat din rășină deocamdată și a fost creat urmând specificațiile obținute de la o sursă apropiată de HTC. Se pare că acest model va debuta la MWC 2014 până la urmă, între 24 și 27 februarie 2014. HTC One 2 va upgrada dotările lui HTC One, astfel că va trece de la un ecran de 4.7 inch la unul de 5 inch, suportând o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

La interior vom avea fie un CPU Snapdragon 805, fie unul Snapdragon 800, iar dacă prima opțiune e adoptată atunci vom primi suport pentru output video 4K. în ce privește designul, e păstrat setupul cu două difuzoare frontale BoomSound și remarcăm și un orificiu alungit lângă camera din spate, care ar putea găzdui două blițuri LED.

Handsetul va sosi cu Android 4.4 KitKat la bord, un nou HTC Sense UI și probabil 16 GB memorie internă. Sincer să fiu, acesta sună mai degrabă ca un HTC One ușor upgradat, mai degrabă decât un One 2.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×