Altek Leo A14, telefonul cu cameră de 14 megapixeli și Android, gata de lansare!

Autor:  | Publicat în:  Altek 1.666 ori
<b>Altek Leo A14, telefonul cu cameră de 14 megapixeli și Android, gata de lansare!</b>Dacă bariera de 12 megapixeli a camerelor telefoanelor a fost depășită cu luni în urmă de un model Sony Ericsson cu cameră de 16MP, disponibil doar în Japonia, ei bine iată că telefonul de 14 MP ar putea ajunge chiar și la noi mai rapid. Este...

Dacă bariera de 12 megapixeli a camerelor telefoanelor a fost depășită cu luni în urmă de un model Sony Ericsson cu cameră de 16MP, disponibil doar în Japonia, ei bine iată că telefonul de 14 MP ar putea ajunge chiar și la noi mai rapid. Este vorba despre Altek Leo A14, un smartphone Android cu o cameră impresionantă.

Dotar cu un senzor foto de 14 megapixeli, acest terminal va fi lansat în curând în China și Taiwan, urmând apoi să debuteze în trimestrul 2 în India și Rusia. Dotările sale includ suport pentru conectivitate 3.5G, un display touch WVGA de 3.2 inch și un procesor de 800 MHz. Deocamdată terminalul rulează Android 2.1, dar odată cu lansarea sa în Europa, vom vedea și Gingerbread sau Froyo pe Altek Leo A14.

Altek Leo A14, telefonul cu cameră de 14 megapixeli și Android, gata de lansare!

Cameraphone-ul suportă conectivitate WiFi, HSDPA, GPS, Bluetooth și vine și cu un slot pentru carduri microSD. Camera sa este una profesionistă, cu autofocus, bliț Xenon și zoom optic de 3X. Sacrificiul pentru încorporarea acestei camere este la capitolul design, astfel că handsetul este destul de gros și masiv.

Altek Leo A14, telefonul cu cameră de 14 megapixeli și Android, gata de lansare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×