Altex dă startul reducerilor din campania “Noaptea devoratorilor de prețuri” În această seară după ora 20:00

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.222 ori
<b>Altex dă startul reducerilor din campania &ldquo;Noaptea devoratorilor de prețuri” În această seară după ora 20:00</b>După ce aseară vă informam că cei de la eMAG vor desfășura în perioada 27 - 29 ianuarie o campanie specială de reduceri, iată că acum și Altex ne anunță despre evenimentul Noaptea devoratorilor de prețuri ce se va desfășura începând din...

După ce aseară vă informam că cei de la eMAG vor desfășura în perioada 27 - 29 ianuarie o campanie specială de reduceri, iată că acum și Altex ne anunță despre evenimentul Noaptea devoratorilor de prețuri ce se va desfășura începând din această seară de la ora 20:00.

Astfel, Alex ne promite reduceri de până la 80% aplicate produselor electronice de tip smartphone-uri tablete, televizoare, aparate foto sau console de jocuri video. Pentru a vă pregăti din timp vă recomandăm crearea unui cont pe Altex.ro chiar aici, modalitate prin care veți realiza cumpărături cu doar câteva click-uri.

După cum știm din cadrul campaniilor trecute realizate de către Altex, am putea primi reduceri destul de consistente pentru iPhone 5s, acest device fiind disponibil la un moment dat pentru suma de 1.999 lei. Puteți accesa Altex de aici..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×