Bird Stunning este un nou terminal mid-range ce impresionează printr-un buton home În formă de diamant

Autor:  | Publicat în:  Bird 618 ori
<b>Bird Stunning este un nou terminal mid-range ce impresionează printr-un buton home În formă de diamant</b>Un alt nume de producător chinez pe care l-am întâlnit de curând este Bird, companie ce are în portofoliu și o clonă de iPhone. De asemenea, acesta a introdus recent și un model ceva mai unic numit Bird Stunning. Deși avem parte de dotări...

Un alt nume de producător chinez pe care l-am întâlnit de curând este Bird, companie ce are în portofoliu și o clonă de iPhone. De asemenea, acesta a introdus recent și un model ceva mai unic numit Bird Stunning. Deși avem parte de dotări mid-range, terminalul reușește să impresioneze printr-un buton home în formă de diamant.

Pe partea de specificații tehnice, Bird Stunning ne oferă un display de 4.5 inch cu rezoluție qHD (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6732, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Bird Stunning

Primim și o cameră frontală de 5 megapixeli care aduce câteva funcții software de înfrumusețare, conectivitate 3G și 4G, suport dual-SIM și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Bird Stunning sosește cu o baterie de 1.600 mAh și poate fi achiziționat la un preț de 207$ într-o gamă variată de culori.

Bird Stunning

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×