Am intrat în epoca 5G: Verizon lansează primul serviciu 5G pentru locuinţe, cu un router special

1.137 ori
<b>Am intrat în epoca 5G: Verizon lansează primul serviciu 5G pentru locuinţe, cu un router special</b>Iată că începutul lunii ne aduce și o lansare ne așteptată, cea a unui prim serviciu 5G asociat unui router special pe care operatorul american Verizon îl pune în vânzare. Acest dispozitiv le va aduce clienților acces la internet de mare viteză

Fiindcă ieri a fost prima zi din lună, am avut şi o premieră pe măsură: prima reţea 5G pentru locuinţe. Verizon a lansat un router special pentru locuinţe, care furnizează acest tip de conexiune şi este disponibil doar în câteva zone urbane din SUA.

5G

Teoretic primul telefon compatibil 5G a fost lansat, Motorola Moto Z3, dar are nevoie de un Moto Mod 5G pentru asta, iar acela va sosi prin Verizon în 2019. Va mai dura câţiva ani până ce 5G-ul intră în mainstream, mai ales în Europa şi Asia. Deocamdată Verizon poate oferi viteze de aproximativ 300 Mbps prin soluţia 5G Home. Pentru a atrage clienţi, operatorul oferă serviciul gratuit timp de 90 de zile, dar şi un Apple TV 4K sau Google Chromecast Ultra gratuit, plus 3 luni de abonament YouTube TV gratis.

Serviciul este taxat cu 70 de dolari pe lună, sau 50 de dolari dacă respectiva persoană e deja client Verizon, cu abonament de 30+ dolari. Instalarea şi echipamentul sunt disponibile gratis şi există şi o linie de suport disponibilă 24 din 24. Primul client al serviciului a fost scos în evidenţă, fiind prima persoană care beneficiază de servicii 5G acasă. Se numeşte Clayton Harris.

Deocamdată zonele acoperite sunt Houston, Indianapolis, Los Angeles şi Sacramento. Subliniem aici faptul că vorbim despre o soluţie wireless fixă de acces la reţea, care înlocuieşte cablajul broadband al locuinţei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×