LG V40 ThinQ va avea o funcţie de captură cinematografică; Iată-o prezentată în acţiune (Video)

1.586 ori
<b>LG V40 ThinQ va avea o funcţie de captură cinematografică; Iată-o prezentată în acţiune (Video)</b>Prin intermediul unui nou material teaser dezvăluit de către sud-coreenii de la LG Electronics aflăm astăzi faptul că smartphone-ul LG V40 ThinQ va avea și o funcție de captură cinematografică. Acest telefon are un debut programat pentru

Ştiţi că unii mari regizori au darul de a sta foarte mult cu cameră pe un cadru când aparent nu se întâmplă nimic, dar de fapt acele detalii dramatice fac istorie. O filmare de muscă în Breaking Bad sau un clopot în Revenant cu Di Caprio, sau filmele lui David Lynch cu cadre lungi, cam asta e arta cinematografică. Pentru acele cadre dramatice ce par infinite LG V40 ThinQ are o funcţie specială, care tocmai a fost detaliată într-un teaser.

În această săptămână debutează telefonul, deci ne apropiem de momentul lansării şi avem extra detalii despre al treilea telefon flagship al unui brand mare care vine cu 3 camere, după Huawei P20 Pro şi Oppo R17 Pro. Ei bine teaserul ne arată aşa numitele "fotografii însufleţite", adică Cinemagraphs. Sunt realizate cu modul Cine Shot, care plasează acea captură la graniţa dintre fotografie şi filmare scurtă.

Un cinemagraph este o animaţie selectivă într-un cadru, precum momentul când bate vântul şi îndoaie coroana unui copac sau când se plimbă acea pungă pe jos în American Beauty să zicem. E ceva mai mult decât un GIF, pentru că are o extra doză de dramatism, pe care un slow motion nu o poate replica. LG include în ecuaţie şi ceva stabilizare din software şi puteţi alege şi cât din scenă să fie animat.

Puteţi pune degetul pe zonele în mişcare sau alege o "gumă de şters" digitală pentru a şterge acele zone în mişcare. Există chiar şi pinch to zoom pentru a face o selecţie mai în detaliu. Fişierul procesat este unul Full HD în format MP4. Mai apar ceva distorsionări în fundal, aşa cum se vede şi în mostrele din clip, dar dramatismul primeşte un punct în plus. Telefonul se lansează pe 4 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×