Am vazut un iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.363 ori
<b>Am vazut un iPhone!</b>Privind imaginea de mai jos putem observa un tanar care tine in mana un iPhone si, daca nu este vorba despre o poza modificata cu Photoshop, afirmam cu tarie ca exista si alte persoane in afara de Steve Jobs care se &ldquo;joaca&rdquo; cu telefonul celor...

Privind imaginea de mai jos putem observa un tanar care tine in mana un iPhone si, daca nu este vorba despre o poza modificata cu Photoshop, afirmam cu tarie ca exista si alte persoane in afara de Steve Jobs care se “joaca” cu telefonul celor de la Apple.

Nu cunoastem toate detaliile situatiei in care a fost facuta poza, dar stim ca tanarul era doar un pasager anonim care calatorea de la San Francisco la San Jose. In orice caz, o astfel de persoana norocoasa poate starni invidia multor fani ai terminalului si exista poate si persoane care l-ar fi agresat pe tanar, doar pentru a atinge mult-doritul iPhone.

De la Apple nici o veste noua in legatura cu iPhone, in afara de faptul ca terminalul va fi lansat la ora 6pm (ora locala), pe data de 29 iunie. Cu 14 zile inainte de marea lansare observam ca a crescut numarul asa-zisilor posesori de iPhone si exista numeroase bloguri ce prezinte poze ale unor persoane ce folosesc un astfel de telefon. False sau nu, nu intelegem de unde ar putea avea acei oameni un iPhone, deoarece banuim ca nici macar angajatii Apple nu au voie sa ia un astfel de model acasa. In disperare de cauza, probabil vor exista si cativa fanatici ai tehnologiei de varf, care isi vor fabrica iPhone-ul propriu, scapand de stresul asteptarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×