Prezentarea oficiala a noul sistem de operare Leopard si keynote-ul WWDC 07

1.149 ori
<b>Prezentarea oficiala a noul sistem de operare Leopard si keynote-ul WWDC 07</b>Saptamana aceasta in cadrul Conferintei Mondiale a Developerilor, Steve Jobs a vorbit publicului despre iPhone, dar si despre mult-asteptatul sistem de operare Leopard. Puteti vedea prezentarea lui Leopard si keynote-ul conferintei imediat dupa acest...

Saptamana aceasta in cadrul Conferintei Mondiale a Developerilor, Steve Jobs a vorbit publicului despre iPhone, dar si despre mult-asteptatul sistem de operare Leopard. Puteti vedea prezentarea lui Leopard si keynote-ul conferintei imediat dupa acest articol!

Din speechul lui Jobs am aflat ca Leopard soseste cu un nou Desktop, dotat cu bare de meniu care ajusteaza fundalul. "Stacks"-urile sunt similare cu folderele, dar iti permit sa vezi lista de fisiere sub forma unei grupari, care daca este clickuita arata continutul sau. Network Views arata PC-urile (Mac sau Windows) si fisierele acestora ca si cum ar fi fost stocate pe PC-ul dumneavoastra. Iata ca si Cover Flow soseste pe OS X, oferind utilizatorului aceeasi miscare "ichida" in cazul documentelor pe care o gasim si la album art-urile din iTunes.

Quick Look iti va permite sa vizualizezi documente Word, Excel, si PDF fara a fi nevoie sa pornesti vreo aplicatie specifica. De asememea, Quick Look poate fi folosit si in Finder sau in aplicatii care folosesc intensiv functia de browsing, cum este Time Machine. Trebuie sa mentionam ca avem de-a face cu un sistem de operare, ce este in totalitate de 64-bit, totusi el poate rula inca aplicatii pe 32-bit. Nu este un feature esential, dar mentionam si ca iChat dispune de noi efecte vizuale, inclusiv o holograma a faimosului R2D2 din Star Wars!

Jobs a mai oferit si o demonstratie a celebrului browser web, Safari, intrand pe www.yahoo.com si "jucandu-se" cu o serie de widgeturi. In aceste conditii, dupa lansarea lui iPhone vom mai avea motive sa ascultam tot felul de zvonuri si sa fim iar nerabdatori, tot din cauza celor de la Apple. De data aceasta motivul se va numi Leopard si va ameninta sa detroneze Windows-ul o data pentru totdeauna.

Iata si materialul video promis (luati-va popcorn si cola ca tine exact o ora 24 minute si 44 secunde):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×