Amazon Alexa tocmai a sosit pe telefoanele mobile Android, cu funcţionalitate extinsă

2.804 ori
<b>Amazon Alexa tocmai a sosit pe telefoanele mobile Android, cu funcţionalitate extinsă</b>În aceste zile asistentul virtual Amazon Alexa a ajuns și pe telefoanele mobile cu Android, sub formă de aplicație de aduce numeroase funcționalități la pachet. Exact cum procedăm și în cazul lui Google Assistant și aici vom putea să dăm

Amazon tocmai a oferit o actualizare importantă pentru aplicaţia Alexa, care primeşte acum funcţii extra pe telefoanele cu Android. Până acum aplicaţia era doar un tool pentru setarea şi administrarea de opţiuni pentru difuzoarele inteligente Echo şi alte produse de gen. Acum, odată cu cea mai nouă versiune de aplicaţie, utilizatorii Android vor putea comunica cu asistentul virtual direct de pe telefon.

Practic, un utilizator Android va putea să aibă acces prin Alexa la comenzi similare cu cele date prin Google Assistant. Veţi putea dicta mesaje, să porniţi muzica, să setaţi remindere, să aflaţi informaţii sau să accesaţi funcţii din aplicaţiile cu integrare Alexa. Reţineţi că puteţi accesa comenzile vocale doar dacă aplicaţia Alexa este deschisă pe telefon.

Va recunoaşte cuvântul cheie "Alexa", dar din nou doar dacă aplicaţia e pornită, faţă de Google Assistant şi al său "Hey Google", activabil oricând şi oriunde. Actualizarea se va face în valuri în perioada următoare, deci mai aveţi de aşteptat probabil. Şi pe iOS s-a promis un update de acelaşi gen, deşi nu e clar când va veni.

Reţineţi că sunt unii producători de telefoane precum Huawei care oferă deja Alexa ca opţiune de ceva vreme. Mate 9 venea cu Alexa preinstalat şi cu funcţionalitate completă şi parcă şi Motorola a avut un telefon de genul, sau măcar un modul Moto Mod. Puteţi descărca aplicaţia aferentă Android de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×