Amazon Appstore pentru Android vine În Europa! Kindle Fire pregătit și el de debutul oficial!

1.050 ori
<b>Amazon Appstore pentru Android vine În Europa! Kindle Fire pregătit și el de debutul oficial!</b>Neoficial avem tableta Amazon Kindle Fire în Europa și România de ceva vreme, dar majoritatea aplicațiilor și serviciilor de pe tableta nu funcționează. Ați văzut asta în recenzia noastră, dar acum avem vești bune: Amazon a decis să lanseze...

Neoficial avem tableta Amazon Kindle Fire în Europa și România de ceva vreme, dar majoritatea aplicațiilor și serviciilor de pe tableta nu funcționează. Ați văzut asta în recenzia noastră, dar acum avem vești bune: Amazon a decis să lanseze oficial și în Europa atât tableta, ca și Amazon App Store for Android.

Săptămâna viitoare Amazon va anunța că va accepta aplicații înregistrate de dezvoltatori din toată lumea, dar și sosirea serviciilor sale în Europa. Trebuie să aflați că Amazon a atins o impresionantă cota de piață de 14% în SUA, în segmentul de tablete și asta după un trimestru foarte ocupat. Totuși în ultima vreme, popularitatea tabletei de 200 de dolari a mai scăzut, pe măsură ce lumea a început să afle de alte modele cu preț accesibil și să facă economii pentru Nexus Tablet.

Amazon Appstore for Android a debutat în SUA în martie 2011, cu 8 luni înainte ca tableta Kindle Fire să ajungă în magazine, în cazul în care sunteți curioși. Partea bună aici e ca un nou magazin de aplicații Android înseamnă softuri mai variate, oferte noi și sunt sigur că la debutul lui Amazon Appstore vom avea parte de multe reduceri și oferte speciale, deci îl așteptăm cu nerăbdare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×