Amazon ar putea cumpăra divizia producătoare de chipuri OMAP de la Texas Instruments

691 ori
<b>Amazon ar putea cumpăra divizia producătoare de chipuri OMAP de la Texas Instruments</b>Se pare că Amazon a apreciat atât de mult colaborarea cu Texas Instruments, ale căror chipuri OMAP se găsesc pe tabletele Kindle Fire, încât ar putea chiar achiziționa segmentul producător de chipuri. Informațiile vin de la o sursă...

Se pare că Amazon a apreciat atât de mult colaborarea cu Texas Instruments, ale căror chipuri OMAP se găsesc pe tabletele Kindle Fire, încât ar putea chiar achiziționa segmentul producător de chipuri. Informațiile vin de la o sursă familiarizată cu achizițiile de mari companii, care afirmă că Amazon este în negocieri avansate cu Texas Instruments.

Aparent faimosul producător de tablete Kindle Fire ar dori controlul asupra segmentului de chipuri mobile pentru a-și asigura producția de procesoare pe viitor. Deocamdată nu avem confirmarea din partea companiilor implicate, dar dacă este așa atunci statutul celor de la Amazon ar semăna cu cel Apple sau Samsung, companii care își proiectează propriile procesoare. Aceasta mutare ar dăuna rivalilor Amazon pe zona de tablete/e-reader, cum e cazul celor de la Barnes & Noble, care folosesc tot procesoare TI OMAP pe tabletele Nook.

în plus, odată cu această achiziție, Amazon ar avea un furnizor de chipuri stabil și ar putea să se gândească serios și la propriul smartphone, despre care se tot vorbește de mai bine de un an. încă o dată, acesta este doar un zvon, dar unul care sună interesant și plauzibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×