Android 4.1.2 a Început a fi disponibil pentru Samsung Galaxy Nexus și Samsung Nexus S

1.516 ori
<b>Android 4.1.2 a Început a fi disponibil pentru Samsung Galaxy Nexus și Samsung Nexus S</b>Un alt element pozitiv pentru cei care au ales un device Android din seria Nexus, Android 4.1.2 a început a fi disponibil pe două telefoane: Galaxy Nexus și Nexus S. în urmă cu câteva zile debuta pe tableta Google Nexus 7.&nbsp; &nbsp; Android 4.1.2...

Un alt element pozitiv pentru cei care au ales un device Android din seria Nexus, Android 4.1.2 a început a fi disponibil pe două telefoane: Galaxy Nexus și Nexus S. în urmă cu câteva zile debuta pe tableta Google Nexus 7.

Android 4.1.2 poate fi considerat un update minor față de Android 4.1.1 Jelly Bean, dar aduce un plus de viteză, rezolvă o serie de bug-uri inerente. Nu are decât 15.1 MB pentru telefoane, la Nexus 7 și sper să nu mă înșel ajungea pe la 45 MB.

Legat de seria Nexus ar trebui ca în viitorul apropiat să debuteze al patrulea telefon - LG Nexus 4 / LG Optimus Nexus sau ce nume comercial vor alege. Auspiciile sunt pozitive cu o mică rezervă: display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, cameră foto de 8 Megapixeli. Singura rezervă se leagă de spațiul de stocare: 8 GB fără microSD slot. Informațiile sunt neoficiale și lansarea ar fi pregătită pentru 29 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×