Noi imagini live cu Google Nexus 5

1.613 ori
<b>Noi imagini live cu Google Nexus 5</b>Un user al site-ului de socializare Vk.com a postat o serie de fotografii live care îl au în prim plan pe noul Nexus 5. Din câte se poate observa în imaginile de mai jos, handset-ul este prezentat din diferite unghiuri, iar privind una dintre poze,...

Un user al site-ului de socializare Vk.com a postat o serie de fotografii live care îl au în prim plan pe noul Nexus 5. Din câte se poate observa în imaginile de mai jos, handset-ul este prezentat din diferite unghiuri, iar privind una dintre poze, putem distinge ecranul de unlock.

Din informațiile pe care le avem până acum, Nexus 5 va dispune de un diplay Full HD de 4.95 inch, 2 gb RAM, 16 sau 32 gb memorie internă, procesor Snapdragon 800 de 2.3 gHz, iar ca senzor foto vom avea la dispoziție unul de 8 megapixeli ce va beneficia de stabilizare optică.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Android/Go2rTHiF3TA-horz.jpg

Mai multe surse vorbeau despre posibila lansare a lui Nexus 5 și a lui Android 4.4 KitKat pe data de 15 octombrie, adică în cursul zilei de azi. Așteptăm cu nerăbdare ca acestea să fie anunțate oficial în următoarele ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×