Noi imagini live cu Google Nexus 5

Autor:  | Publicat în:  LG 1.572 ori
<b>Noi imagini live cu Google Nexus 5</b>Un user al site-ului de socializare Vk.com a postat o serie de fotografii live care îl au în prim plan pe noul Nexus 5. Din câte se poate observa în imaginile de mai jos, handset-ul este prezentat din diferite unghiuri, iar privind una dintre poze,...

Un user al site-ului de socializare Vk.com a postat o serie de fotografii live care îl au în prim plan pe noul Nexus 5. Din câte se poate observa în imaginile de mai jos, handset-ul este prezentat din diferite unghiuri, iar privind una dintre poze, putem distinge ecranul de unlock.

Din informațiile pe care le avem până acum, Nexus 5 va dispune de un diplay Full HD de 4.95 inch, 2 gb RAM, 16 sau 32 gb memorie internă, procesor Snapdragon 800 de 2.3 gHz, iar ca senzor foto vom avea la dispoziție unul de 8 megapixeli ce va beneficia de stabilizare optică.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Android/Go2rTHiF3TA-horz.jpg

Mai multe surse vorbeau despre posibila lansare a lui Nexus 5 și a lui Android 4.4 KitKat pe data de 15 octombrie, adică în cursul zilei de azi. Așteptăm cu nerăbdare ca acestea să fie anunțate oficial în următoarele ore.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×