Livrările fabricilor japoneze de smartphone-uri au crescut cu peste 50% în luna februarie, continua să crească

876 ori
<b>Livrările fabricilor japoneze de smartphone-uri au crescut cu peste 50% în luna februarie, continua să crească</b>Conform unor statistici publicate de autorităţi japoneze livrările fabricilor locale de smartphone-uri au crescut &icirc;n luna februarie a acestui an cu 52.8% faţă de aceeaşi lună a anului precedent. &nbsp; Aceasta ar fi a doua lună consecutivă...

Conform unor statistici publicate de autorităţi japoneze livrările fabricilor locale de smartphone-uri au crescut în luna februarie a acestui an cu 52.8% faţă de aceeaşi lună a anului precedent.

Aceasta ar fi a doua lună consecutivă de creştere, ducând numărul total de unităţi la 804.000. Reţineţi că aceste statistici nu includ modele ca iPhone sau Samsung Galaxy, ci se axează pe firme japoneze. E vorba despre Sony, Sharp, Casio, Panasonic, Kyocera şi Fujitsu, plus încă 6 branduri locale. Evident, aceste numere sunt mult mai mici în Japonia decât în China spre exemplu şi în curând cred că vom vedea şi fabrici în India cu producţie crescută.

De remarcat faptul că producătorii japonezi nu sunt în top 3 şi cred că nici top 5 când vine vorba de vânzări de telefoane mobile smart, fiind surclasaţi de firme din Coreea de Sud, SUA sau China. Totuşi Sony rămâne un producător crucial de senzori pentru camere foto de mobil, iar Sharp produce unele dintre cele mai bune panouri de ecrane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×