Charlie Sheen tine iPhone-ul invers!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.445 ori
<b>Charlie Sheen tine iPhone-ul invers!</b>Inca o isprava din seria "celebritati nu foarte stralucite care tin iPhone-ul invers": se pare ca Charlie Sheen este unul dintre actorii care folosesc un Apple iPhone intr-o scena a unui film, dar starul tine telefonul invers spre uimirea blogurilor de...

Inca o isprava din seria "celebritati nu foarte stralucite care tin iPhone-ul invers": se pare ca Charlie Sheen este unul dintre actorii care folosesc un Apple iPhone intr-o scena a unui film, dar starul tine telefonul invers spre uimirea blogurilor de specialitate.

Oare regizorii nu se gandesc sa dea un astfel de terminal actorilor pentru a-l proba inainte de filmari? Astfel se evita gafele, care ajung instantaneu in presa, de vreme ce publicatiile de specialitate vaneaza orice stire care include cuvantul "iPhone". Va mentionasem cu cateva saptamani in urma faptul ca unul dintre starurile serialului "Femeia Bionica" de pe NBC tinea telefonul produs de Apple invers intr-un episod al seriei.

Acum este randul lui Charlie Sheen sa faca aceasta gafa si ne asteptam ca multi alti actori de la Hollywood sa-i urmeze exemplul, oricat de non-trendy ar fi. Uitati-va totusi la Paris Hilton, cat de abila este in manuirea gadgetului... Poate ca tanara miliardara ar trebui sa dea lectii de folosire a noilor gadgeturi. Totusi, banuim ca la aceasta ora, dupa ce tabloidele au digerat povestea, majoritatea celebritatilor sunt puse in garda si stiu cum sa tina un iPhone. Acum este randul starurilor din Romania sa se faca de ras. Cine va fi primul?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×