Amazon lansează o versiune a magazinului său de aplicații integrată În aplicația sa Android

852 ori
<b>Amazon lansează o versiune a magazinului său de aplicații integrată În aplicația sa Android</b>Au existat cel puțin 5 cazuri în care jocuri mult așteptate pe mobil au sosit în exclusivitate în Amazon Appstore și am avut de așteptat câteva săptămâni în plus până să le avem pe Android. Printre ele se numără și Flappy Bird Friends,...

Au existat cel puțin 5 cazuri în care jocuri mult așteptate pe mobil au sosit în exclusivitate în Amazon Appstore și am avut de așteptat câteva săptămâni în plus până să le avem pe Android. Printre ele se numără și Flappy Bird Friends, iar azi descoperim că Amazon ar fi extins funcționalitatea magazinului sau de aplicații către terminalele standard Android.

Până acum dacă o persoană dorea acces la Amazon Appstore, trebuia să facă rost de aplicația asociată cumva, mai ales că ea nu se afla în Play Store. Ei bine, acum aplicația standard Amazon de pe Android include și magazinul de aplicații Amazon și asta fără ca firma condusă de Jeff Bezos să anunțe ceva. Astfel, aplicația Amazon include acum o nouă secțiune numită "Apps & Games", care e mai mult decât o listă de aplicații.

E vorba despre un magazin de sine stătător, cu toate exclusivitățile pe care le doream. Un purtător de cuvânt Amazon ar fi declarat că această secțiune a fost lansată pe 9 septembrie, dar fără prea mare tam-tam. Pentru cei curioși, trebuie mentionat că secțiunea Apps & Games are nevoie ca utilizatorul să debifeze setarea de securitate care împiedică instalarea de aplicații din surse necunoscute. Se pare că există și avantaje legate de acest magazin, astfel că el poate recunoaște unele aplicații și cărți de pe terminalul vostru și să facă recomandări utile de cărți și softuri.

Aparent recomandările se bazează și pe istoricul de browsing al utilizatorului. Voi ați încercat această inovație?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×