ASUS anunță actualizările la Android 5.0 ale modelelor ZenFone și câteva PadFone-uri; Iată când vor sosi!

1.059 ori
<b>ASUS anunță actualizările la Android 5.0 ale modelelor ZenFone și câteva PadFone-uri; Iată când vor sosi!</b>După Sony, HTC, LG și Motorola, ASUS a decis să anunțe perioadele când va începe să ofere Android 5.0 Lollipop ca update pe terminalele sale. E vorba despre modele ZenFone și PadFone în special, după cum aflați din tabelul de mai jos. &nbsp; Se...

După Sony, HTC, LG și Motorola, ASUS a decis să anunțe perioadele când va începe să ofere Android 5.0 Lollipop ca update pe terminalele sale. E vorba despre modele ZenFone și PadFone în special, după cum aflați din tabelul de mai jos.

Se pare că ASUS ZenFone 4, ZenFone 5, ZenFone 5 LTE și ZenFone 6 vor avea parte de Lollipop în luna aprilie a anului viitor. și asta în vreme ce PadFone S (PF500KL) va primi noul release in aceeași lună, iar noul PadFone Infinity A86 va avea de așteptat până în iunie, ceea ce e o perioadă destul de lungă. Asta ar însemna că în total un posesor de PadFone Infinity A86 așteaptă cam 7 luni să primească un software pe care posesorii de modele Motorola sau HTC îl vor avea deja.

Totuși nu ar trebui să criticăm prea mult ASUS, pentru că ei au o tradiție bună de a livra actualizările la timp, spre deosebire de Samsung de exemplu. Aceștia din urmă promit un update la Lollipop pentru Galaxy S5 în decembrie, dar ceva îmi spune că vom vedea unele întârzieri acolo. Revenind la ASUS, sunt curios ce modele de tablete ale lor vor primi Android 5.0, mai ales din seria FonePad și MeMoPad, ca să nu mai vorbim de Transformer Pad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×