Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetiție și Învățare, nu chiar un Rayman... (Video)

1.254 ori
<b>Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetiție și Învățare, nu chiar un Rayman... (Video)</b>E greu să te ridici la înălțimea unui Rayman sau Mega Man când vine vorba de un platformer, dar Manuganu 2 încearcă acest lucru. Am testat și jocul Manuganu 1 și nu am fost foarte impresionat de el. Urmașul sau aduce o grafică 2.5D și am...

E greu să te ridici la înălțimea unui Rayman sau Mega Man când vine vorba de un platformer, dar Manuganu 2 încearcă acest lucru. Am testat și jocul Manuganu 1 și nu am fost foarte impresionat de el. Urmașul sau aduce o grafică 2.5D și am testat acest joc pe Allview X2 Twin, subiectul unui recent concurs Mobilissimo.ro.

Jocul e disponibil gratuit și implică pur și simplu alergarea automată și evitarea obstacolelor. Aveți un buton special pentru sărituri și puteți face și sărituri duble, plus un buton cu care opriți personajul din alergare, pentru a aștepta să se oprească diferite capcane din calea voastră. Personajul principal este un indian sprințar, care se va da pe liane și va parcurge 40 de nivele, inclusiv unele cu câte un boss. Spre exemplu, după primele 10 nivele vă va fugări un cap de triceratops, care va aștepta să vă dați totuși pe liane, fără a vă ataca.

Manuganu 2 review (Allview X2 Twin): platformer bazat pe repetiție și Învățare, nu chiar un Rayman... (Video)​

Pe lângă capcane cu țepi, goluri în podea sau gândaci mușcători, veți avea și păsări și pești care va ataca sau tot soiul de creaturi inedite. Există și o porțiune în care personajul zboară folosind o mantie precum Superman. Temporizarea este cheie aici și după ce ați murit de 2-3 ori în nivel veți învăța cu siguranță timingul ideal. Vă veți urca pe platforme, trepte, veți sări pe ciuperci și veți schimba fundalul de-a lungul unui nivel.

Fiecare nivel are 3 obiective: un parcurs cât mai rapid într-un timp limită, adunați cele 3 cercuri roșii și "bănuții" presarați peste tot. Jocul e distractiv pentru un titlu gratuit, dar nu iese în evidență cu nimic. îi acordăm nota 8.2 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, de aici pentru iOS, respectiv de aici pentru Windows Phone.

Allview X2 Twin prețuri actualizate:

Manuganu 2 review (Allview X2 Twin)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×