Amazon pregătește Kindle Fire de 9 inch pentru mijlocul lui 2012

790 ori
<b>Amazon pregătește Kindle Fire de 9 inch pentru mijlocul lui 2012</b>Se vorbește că Amazon ar pregăti un update pentru Kindle Fire de 7 inch și că ar avea în plan și o versiune complet nouă, pe dimensiunea display-ului de 9 inch. Un analist american de la Pacific Crest a ridicat previziunile pentru Kindle Fire...

Se vorbește că Amazon ar pregăti un update pentru Kindle Fire de 7 inch și că ar avea în plan și o versiune complet nouă, pe dimensiunea display-ului de 9 inch. Un analist american de la Pacific Crest a ridicat previziunile pentru Kindle Fire pentru 2012 de la 12.7 milioane la 14.9 milioane.

Sunt foarte multe informații neclare. BGR.com raporta pregătirea lui Kindle Fire de 7 inch și a unei alte tablete quad-core de 10 inch. Până la urmă se pare că Amazon are în plan să vină cu un model intermediar de 8.9 inch și în funcție de rezultatele obținute să facă saltul spre cel de 10 inch care ar intra în luptă directă cu iPad de la Apple.

eReader-ul Kindle are previziuni în scădere, de la 28.6 milioane la 24 milioane pe 2012. Amazon trebuie să-și facă calculele și să se gândească serios dacă abordează piața tabletelor, dacă profitul este considerabil sau se ivește în plan apropiat. Pe piața de eReader nu aveau un adversar de temut, în zona tabletelor Android au concurență foarte puternică: Apple, Samsung, Motorola, Asus, Acer, Lenovo, etc, etc.

Preț Amazon Kindle Fire în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×