Amazon vrea să Îți livreze produsele Înainte să le comanzi, brevetează un sistem de "anticipare" a comenzii

701 ori
<b>Amazon vrea să Îți livreze produsele Înainte să le comanzi, brevetează un sistem de "anticipare" a comenzii</b>Amazon are la dispoziție o uriașă selecție de clienți, pe care să testeze noi servicii și modalități de livrare. Uriașul retailer a brevetat în această săptămână un concept foarte interesant, de livrare prin anticipare a comenzii. &nbsp;...

Amazon are la dispoziție o uriașă selecție de clienți, pe care să testeze noi servicii și modalități de livrare. Uriașul retailer a brevetat în această săptămână un concept foarte interesant, de livrare prin anticipare a comenzii.

Ideea este de a livra clientului produsele la care el se gândește înainte ca el să apese butonul de cumpărare. Acest sistem le permite celor de la Amazon să livreze obiectele către centrele mai apropiate de zonele în care clienții le cumpără. Spre exemplu, dacă într-o zonă există mulți clienți care cumpără console PlayStation 4, sistemul va decide să livreze mai multe console și jocuri PS4 către centrul din acea zonă. Astfel vor fi reduși timpii de livrare și mai mult decât erau deja.

Amazon vrea să Îți livreze produsele Înainte să le comanzi, brevetează un sistem de "anticipare" a comenzii

Amazon își va baza anticiparea livrărilor pe căutările clienților, wishlist-uri și achizițiile de până acum. în plus, ei se vor folosi și de timpul petrecut de un utilizator cu un cursor de mouse deasupra unui obiect din lista Amazon. Compania ar putea chiar să încarce produse în camioanele sale și să le livreze în apropierea adreselor clienților, dar asta ar fi deja extrem. Predicția și anticiparea sunt la mare preț în ultimii ani, de vreme ce și Google lucrează la o modalitate de a servi rezultate de căutări chiar înainte ca utilizatorii să facă o căutare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×