Ambalajul de retail în care va sosi Samsung Galaxy Note 5 apare în fotografii; aflăm și câteva dintre specificații

2.429 ori
<b>Ambalajul de retail în care va sosi Samsung Galaxy Note 5 apare în fotografii; aflăm și câteva dintre specificații</b>&Icirc;ncet, &icirc;ncet ne apropiem de 13 august, ziua &icirc;n care Samsung Galaxy Note 5 va fi dezvăluit complet publicului alături de modelul S6 Edge Plus. P&acirc;nă atunci &icirc;nsă avem ocazia să vedem noi materiale scăpate pe web, astăzi...

Încet, încet ne apropiem de 13 august, ziua în care Samsung Galaxy Note 5 va fi dezvăluit complet publicului alături de modelul S6 Edge Plus. Până atunci însă avem ocazia să vedem noi materiale scăpate pe web, astăzi fiind rândul ambalajului de retail să ne fie prezentat în fotografii.

La fel ca mai toate telefoanele Samsung, și acesta beneficiază de o cutie simplistă realizată din carton reciclat. În timp ce pe partea din față se remarcă numele telefonului, cât și capacitatea de stocare internă, pe spate avem parte de o listă destul de generoasă cu specificațiile phablet-ului Note 5.

Observăm că acesta va aduce un display Quad HD Super Amoled de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core pe 64-bit, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu OIS, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli.

De asemenea, se pare că Samsung Galaxy Note 5 va adopta tehnologia de încărcare wireless ce se va realiza prin intermediul unui pad special. Din păcate, ambalajul de față nu oferă detalii cu privire la baterie, sau dacă într-adevăr slotul microSD lipsește din peisaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×