Amenințător și pentru giganți! Xiaomi a livrat 11 milioane de smartphone-uri În primele 3 luni ale acestui an!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 966 ori
<b>Amenințător și pentru giganți! Xiaomi a livrat 11 milioane de smartphone-uri În primele 3 luni ale acestui an!</b>Xiaomi se pregătește să joace în aceeași ligă cu marii producători de telefoane, după ce a reușit să stabilească record după record de vânzări la debutul produselor sale. Toate s-au epuizat în doar câteva minute sau ore, iar astăzi avem...

Xiaomi se pregătește să joace în aceeași ligă cu marii producători de telefoane, după ce a reușit să stabilească record după record de vânzări la debutul produselor sale. Toate s-au epuizat în doar câteva minute sau ore, iar astăzi avem și cifre de vânzări pentru firmă chineză.

Xiaomi ar fi livrat 11 milioane de smartphone-uri numai în primele 3 luni ale acestui an, iar ca ținta pentru 2014 are 60 de milioane de unități. Acest număr e cu atât mai impresionant dacă luăm în calcul că aceeași companie a vândut 18.7 milioane de telefoane în 2013, o creștere cu 160% față de 2012 și peste predicția de 15 milioane de unități.

Pentru 2015 predicțiile vorbesc chiar despre 100 de milioane de smartphone-uri și sunt sigur că deja la acel moment vom avea câteva modele Xiaomi și la noi în țară. După ce a cucerit piața locală, producătorul de telefoane high end cu prețuri accesibile a atacat și piața din Hong Kong, Taiwan și Singapore. O contribuție însemnată la evoluția companiei o are și Hugo Barra, fost vicepreședinte Google care s-a alăturat Xiaomi de câteva luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×